wojtek_ Napisano 6 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 witam pierwszy raz spędzam z żoną i znajomymi sylwestra na krupówkach w restauracji " stek chałupa " i nie wiem jaki strój będzie tam odpowiedni... czy elegancki sylwestrowy, a może bardziej lużny jak na prywatke czy wogóle może w polarze? może ktoś był tam w noc sylwestrową w jakiejś restauracji i może mi udzielić wiarygodnych informacji ??? prosze o pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 6 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 jaki strój na sylwka w restauracji na krupówkach? cokolwiek byle SPYDER.... ewentulanie COLMAR... takie metki obowiazuja w tym klimacie... )))) pozdr z przymruzeniem oka siw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaT Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 jaki strój na sylwka w restauracji na krupówkach? Ja byłam w tym roku na Sylwka w Zakopcu i tez miałam dylemat przed wyjazdem, czy ubrać się elegancko, czy przyjść w stroju prosto ze stoku :-). I powiem Wam, że wybrałam tą drugą opcje czyli poszłam w moim milusim polarku 4F i jeansach bardzo fajnie się czułam, bo większośc ludzi była podobnie ubrana. Więc dam Wam radę jeżeli nie idziecie na jakiś wielki bal, to darujcie sobie stroje wieczorowe, bo będziecie smiesznie wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaT Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 jaki strój na sylwka w restauracji na krupówkach? Ja byłam w tym roku na Sylwka w Zakopcu i tez miałam dylemat przed wyjazdem, czy ubrać się elegancko, czy przyjść w stroju prosto ze stoku :-). I powiem Wam, że wybrałam tą drugą opcje czyli poszłam w moim milusim polarku 4F i jeansach bardzo fajnie się czułam, bo większośc ludzi była podobnie ubrana. Więc dam Wam radę jeżeli nie idziecie na jakiś wielki bal, to darujcie sobie stroje wieczorowe, bo będziecie smiesznie wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi