Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

jaki strój na sylwka w restauracji na krupówkach?

wojtek_

Rekomendowane odpowiedzi

witam pierwszy raz spędzam z żoną i znajomymi sylwestra na krupówkach

w restauracji " stek chałupa " i nie wiem jaki strój będzie tam odpowiedni...

czy elegancki sylwestrowy, a może bardziej lużny jak na prywatke czy wogóle może w polarze?

może ktoś był tam w noc sylwestrową w jakiejś restauracji i może mi udzielić wiarygodnych informacji ???

prosze o pomoc pozdrawiam

• 1 month later...

Ja byłam w tym roku na Sylwka w Zakopcu i tez miałam dylemat przed wyjazdem, czy ubrać się elegancko, czy przyjść w stroju prosto ze stoku :-). I powiem Wam, że wybrałam tą drugą opcje czyli poszłam w moim milusim polarku 4F i jeansach bardzo fajnie się czułam, bo większośc ludzi była podobnie ubrana.

Więc dam Wam radę jeżeli nie idziecie na jakiś wielki bal, to darujcie sobie stroje wieczorowe, bo będziecie smiesznie wyglądać.

Ja byłam w tym roku na Sylwka w Zakopcu i tez miałam dylemat przed wyjazdem, czy ubrać się elegancko, czy przyjść w stroju prosto ze stoku :-). I powiem Wam, że wybrałam tą drugą opcje czyli poszłam w moim milusim polarku 4F i jeansach bardzo fajnie się czułam, bo większośc ludzi była podobnie ubrana.

Więc dam Wam radę jeżeli nie idziecie na jakiś wielki bal, to darujcie sobie stroje wieczorowe, bo będziecie smiesznie wyglądać.

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...