marmat Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Pomóżcie, jakiej dlugości narty mam kupić? Jestem początkującym narciarzem, mam 175 cm wzrostu, ważę 75 kg. wszyscy mi mówią, że 160 cm, ale mam okazję kupić narty 170cm. Co mam zrobic? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirasr Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 dobór nart dla początkującego To zależy jakie i do czego. Ale zakładając że jestes początkujący nie pchał bym się w 170. Najbezpieczniejszy i przyjemny do nauki bedzie rozmiar 160cm, a narty nie mogą być twarde bo się zamęczysz i szybkich postępów nie będzie. Pozdrawiam i życzę dużo BIAŁEGO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 dobór nart dla początkującego 160 i o małym promieniu będą łatwiej skręcać firma obojętna te które Ci się podobają .Magres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mir123bych Napisano 27 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2006 dobór nart dla początkującego Marmat, kupiłeś już narty? ja wczoraj znalazłem ciekawą ofertę Zimowego zjazdu cenowego na stronie: http://www.skiteam.pl/zimowa-wyprzedaz-2006/Narty/ znasz ten sklep? Może ktoś z was zna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecay Napisano 16 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2007 dobór nart dla początkującego witam, ski team jest naprawde nie zly. kupilem u nich niedawno kurtke blizza w bardzo dobrje cenie (przeceniona z 1050 na 760 zł) z tego co wiem przeceny nadal trwaja. uwazma ze najlepiej jest kupowac sprzet lwasnie teraz po sezonie. jezeli wiesz czego szukac mozesz zlapac naprawde nei zla okazje. widzialme np. narty przecenione z praiwe 3000 na 1780 zł to juz jest okazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mir123bych Napisano 19 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2007 dobór nart dla początkującego No stary to prawie 50% zniżki, nie ma co i ja się skuszę, będę od razu przygotowany na następny sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katie Napisano 20 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2007 dobór nart dla początkującego witajcie, Ja jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o jazdę na nartach. Znajomi namawiają mnie na wyjazd w przyszłym roku, bo w tym to już troche za póżno. Czy jako doświadczeni narciarze moglibyście udzielić mi rad, za co mam się wziąć? Może w necie poszperać, i znaleść fajne serwisy nt temat? Będę wdzieczna za jakąkolwiek radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mir123bych Napisano 23 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2007 dobór nart dla początkującego Ja również byłem laikiem co do sprzętu, dopóki kolega nie dał mi adresu skitem.pl tam jest wszystko o sprzęcie ;-) A co do wyjazdu pytaj, a odpowiemy na konkretne pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katie Napisano 27 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2007 dobór nart dla początkującego Dzięki Faktycznie serwis skiteam dość przejrzysty i widziałam jakieś przeceny nart :)może skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mir123bych Napisano 31 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2007 dobór nart dla początkującego tp luz nie ma sprawy, serwis ma zalety i trzeba to wykorzystać:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi