pepe.13 Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 bardzo prosze o pomoc,juz glupieje jakie narty kupic ,w kazdym sklepie mowia coinnego,mam 180cm,85kg zmieniam sprzet po 6 sezonach,niejezdzilem nigdy na carvingach,jezdze srednio dobrze o ile mozna tak okreslic.zastanawiam sie nad rx6,rx8,amc76,z5 pomozcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alda Napisano 17 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2006 niewiem co kupic Nie patrz na Firmę lecz dostosuj nartę do Twioch potrzeb-Firmy tak się zbliżyły technologicznie że nawet nie odczujesz czy to przechwalony Atomic lub Fischer czy np. bardzo dobry Blizzard. Uważam że najlepsze będą dla Ciebie narty crossowe o dł. ok.170cm np. Rossignol X-Fight 2 lubX-Fight 3 oraz Blizzard CMX 11 lub CMX10. Kupisz te nartki w cenach od 1249-1799 Rossignol i Blizzard 1399-1799 zł. Nartki crossowe nadają się na każde warunki panujące na stoku bo mają większą powierzchnię ślizgu-a Ty będziesz jeżdził na nartach kiedy będziesz miał czas a nie kiedy będą dostosowane warunki do Twojej nartki. Pozdrawiam-Stanisław -prowadzimy sklep sportowy od 13-lat i żyjemy dzięki zadowolonym klientom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaT Napisano 1 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2007 niewiem co kupic W temacie sprzętu jestem laikiem. Ja mam narty Atomic, firmę tą doradził mi kolega. Jak chcesz to mogę Ci podpowiedzieć jaka odzież jest dobra-ja jezdżę w 4F, marka może mało znana ale dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi