Raf 37 Napisano 17 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2006 Witam! Pisze z prosba o pomoc, porade ktora pomoze mi w zmianie butów. Jestem stosunkowo niezle jezdzacym amatorem dobrze radzacym sobie w kazdych warunkach sniegowych, trasowych i pozatrasowych. Cały zeszly sezon uzywalem Technic diablo fire flex 90, sezon 06/07 rozpoczalem rowniez w tych butach ale podczas tygodniowego uzywania na Tuxie moje DIABLO wypilowaly mi piszczele do bialej kosci. Czy znacie marke?, model buta ktory pozwoli mi uniknac tego typu sytuacji? kiedys mialem tecnice TNT te buty mialy zelowe jezyki i nie bylo zadnych problemow, wydawalo mi sie ze DIABLO beda przynajmniej rownie dobre.... Pozdrawiam Wszystkich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 17 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2006 Jakie Buty? Witam! Mam takie same buty i miałem tak samo jeszcze tydzien temu również na tuxie jednak nie sprzedawaj tych butów bo to nie jest ich wada poprostu musisz rozbic języki. W tym celu mozesz wyciągnąc but wewnętrzny zagotowac wode i lejąc ją na języki rozbijac je młotkiem tylko ostroznie zeby nie podziurawic języków ot taki babcijny sposób, ale działa. No i czajnik wody bedzie Cie kosztował nico mniej niż nowe buty. Pzdr. Homar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi