Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

elan integra 7

Zbychu

Rekomendowane odpowiedzi

elan integra 7

hmm 7? to chyba nie z tego roku narta... teraz mamy 2,4,6,8,10,12... ja jezdzilem na integrze 8 i w sumie niezle sie sprawowala. nom jedynym minusem jest kiepskie pokrycie narty ktore latwo schodzi. Sorry ze nie napisze nic bardziej fachowego ale po prostu fachowcem nie jestem :D

elan integra 7

OK. To zacznijmy od poczatku :D Kupilem je pod koniec zeszlego sezonu (wpadlem do Folcsportu czyli dysrtybutora Elana na Polske i akurat przyszlo kilka nart na nastepny sezon... to wzialem). Integra jak to integra czyli allround. Mozna z powodzeniem jezdzic stara technika no i oczywiscie carving. Nawet na 1 dzien poszedlem na nich do szkolki fun... no coz.. poza tym ze robilem skrety 2 razy wieksze niz inni to bylo calkiem spoko :D Mysle ze nie sa zbyt twarde ani zbyt miekkie.. po prostu posrednie. Krawedzie trzymaja. Z powodzeniem mozna pokrecic jak i zjechac giganta (w sumie to na wszystkim da sie zjechac.. no ale te sie w miare do tego nadaja :P). Cóż... wlasciwie tyle laik ma do powiedzenia... jedynym zauwazalnym mankamentem jest wlasnie pokrycie, nartka na poczatku prezentuje sie calkiem atrakcyjnie jednak wystarczy aby nartki sie lekko skrzyzowaly i juz mamy brzydki odprysk... nawet jakis pacan najechal mi na tyly to zdarla sie powloka az do drewna (nie wiem czy to wina powloki czy koles mial tak ostre krawedzie). Niby nie ma to wplywu na jazde nom ale narty szybko robia sie brzydsze.

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...