mick1977 Napisano 15 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2007 Witam!! Wiem że nudzę i jestem monotony i mnie zabijesz!!! W związku z tym że w Polsce ze śniegiem Ch**nia, może już dotarłeś na magazyn i wiesz jak wygląda sprawa z "noskami" do AMC 76 . P.S. jak nie będzie tych "nosków" to mnie zmusisz do kupna tegorocznego modelu a za to to mnie małżonka zaj**ie na 100%!!!!, więc zlituj się P.S. 2 brak śniegu to masakra...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2007 Ponownie do Bobica Wiem, wiem, ale powiem szczerze, ze zapominam o tych zakichanych noskach. Jak nie zapomne, to jutro sprawdze na magazynie. Az mi glupio - ze nie moge sie do tego zebrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_marcin_ Napisano 16 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2007 Ponownie do Bobica "brak śniegu to masakra......:(" strasznie szybko narty się niszczą )) szczególnie noski ale potwierdzam nuda straszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick1977 Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2007 Ponownie do Bobica Bobic udało Ci się może dostać na magazyn Chyba po prostu zmusisz mnie do kupna tegorocznego modlu.... ps. narty nie zniszczyly się z braku sniegu, nski są potrzebne z innego powodu. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi