dzeku Napisano 21 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2007 Czy ktoś może jeździł na tej nartce?? Jakie wrażenia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2007 Blizzard SL Magnesium Witaj! No ja jezdziłem na tej narcie i uważam ją za beznadziejną super kupujesz jez...(bo jazda to cały sezon a nie 2 tyg) i wyzucasz na smietnik. :D Złamałem tą narte, ponoc sie nie da a ja tego dokonałem ;D. Pewno kusi Cie dobra cena - nie warto !. Jak masz jeszcze jakies [pytania co do tej swietnej narty to pisz . pzdr. homar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzeku Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 Blizzard SL Magnesium - lipa??? Czesc! Po prostu zadziwiajaca promocje znalazlem, 50% znizki dla instr. cena z 2900PLN spada do 1450PLN, poza tym pisza ze to nartka serwisowa, ale jak mowisz ze to lipa to moze faktycznie lipa. Ja z serwisowek to jezdzilem na Fisherkach WC SL i lepszej nartki od tej nie mialem okazji testowac. Pozdrawiam i dzieki info!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 Blizzard SL Magnesium Witam a czy kolega Homar złamał nartę serwisową czy może sklepówkę? Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 Blizzard SL Magnesium Złamałem serwisówke znaczy sie SL Magnesium sklepówka to SLR i to jeszcze większa lipa... pzdr. homar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orcio Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 Blizzard SL Magnesium Skoro tak ci sie rewelacyjnie jezdzilo to ja kup Nieuzywana komorke Fischer WC SL z poprzedniego sezonu czy dwoch mozna kupic za 1400 - 1600 wiec za te sama cene + dobre wiazania. Poszukaj na allego itp. Ja kupilem na wiosne za 1300 i mi sie za...scie jezdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzeku Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 Blizzard SL Magnesium Juz kupuje, i to nie od byle kogo i ponoc klase wyzsza niz zwykle serwisowki :-) (Jest ich kilka rodzajow) Juz sie nie moge doczekac jazdy na maxa :-) Pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andbug Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 Blizzard SL Magnesium Jeździłem na SLR IQ bardzo dobra narta wymaga jednak siły i kondycji. Chętnie odsprzedam, mam 52 lata i dla mnie zbyt wymagająca. Świtna również do szlifowania techniki dla średnio jeżdżacych płynnie i bardzo lekko przechodzi z krawędzi na krawędź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orcio Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 Blizzard SL Magnesium To nie jest wcale takie pewne ze bedzie ci sie na "specjalnych" dobrze jezdzilo. Sa zwykle serwisowki i sa serwisowki robione dla lepszych zawodnikow pod ich parametry i styl jazdy. Tak ze zalezy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzeku Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2007 Blizzard SL Magnesium będzie,będzie...już próbowałem, nie ma lepszej nartki :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi