Gzyver Napisano 25 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2002 kupilem nartki fischery rc4 booster z zeszlego roku , w poprzednich nartkach zamontowalem wiazania sam i potem bylem w serwisie i wszystko bylo ok. jak bedzie z tymi co z ta plyta treba sie w nia normalnie wwiercic?? pomozcie moze ktos z was juz to robil przy tego typu nartach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gzyver Napisano 25 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2002 montaż wiązań???help juz wiem jak wiercic pozostaje treaz sprawa gdzie ustawic wiazania ?? chodzi o to aby ten srogek zaznaczony na bucie pokrywal sie z tym na plyche i narcie tak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulinka Napisano 25 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2002 montaż wiązań???help szkoda ci 50 zeta czy to jakas dziwna (a mnie niezrozumiala) ambicja? w piatek kazdy serwis otwarty... wesolych swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mastaz Napisano 25 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2002 montaż wiązań???help ta ja oddalem nartki do serwisu i mi je za przeproszeniem spieprzyli... koles pijany byl czy co.. w kazdym razie zle zalozyl wiazania i przy minimalnym ustawieniu i tak but jest zbyt krotki... znaczy jest troche luzu i ja biedak przy podkreconych wiazaniach na maxa i tak gubilem co chwile nartki ladujac twarza w muldzie (to akurat przyjemne ale gorzej z lodem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 25 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2002 montaż wiązań???help Dobry serwis zrobi ci nartkę na bóstwo. Ale musisz mieć zaufanego fachowca od tego typu spraw. Ja niedawno kupiłem radarca i tam jest też Booster tylko ze wyższy i powiem ci szczeże ze takiego typu narty powinny wylądować w serwisie. Pozdrawiam Czarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gzyver Napisano 27 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2002 montaż wiązań???help juz zamontowalem i jest wszystko ok. 2 dzien jezdze wszystko w porzadku a gdybym odwizl nartki do serwisu to bym mial je po nowym roku , wierzcie w siebie nie ma zeczy niemozliwych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi