Gość axelcarver Napisano 28 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2002 atomic 9.12 czy 11.12?? zaraz pewnie odeslecie mnie doposta ponizej - ale przeczytalem go i za bardzo odpowiedzi to tam nie ma waga 88 kg wzrost 188 preferowany styl jazdy - nie wiem - przyjemnosc sprawia mi fun ale atomic nie zrobil funa na ten rok i szukam nart ktore mogly by zastapic mi moje 10.11 (150 cm dł) a jednoczesnie bylyby troszke bardziej uniwersalne mam nadzieje ze mi pomozecie :-) poza tym slyszalem nieprzychylne opinie o 9.12 model 02/03 - podobno nie sa tak fajne jak model 01/02 - czy to w ogole mozliwe - myslalem ze tutaj tylko zmienia sie szata graficzna z sezonu na sezon jezeli juz przyjdzie Wam ochota napisac to prosze poza wyrazonymi opiniami teoretycznymi dodac TAK dla 9.12 albo 11.12- heh bede zliczal glosy - pewnie pod koniec tego wszystkiego bede tak skolowany ze rzuce moneta albo pomysle o innej firmie :-) ..... lednak a priori chcialbym atomica:-) pozdrawiam serdecznie Yaaroo p.s. nie robie dla atomica :-) lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2002 ja tez mam sprzetowe pytanko Cze axel, ja tam doradzac nie moge, takiej reprymendy mi udzielono pare postow ponizej, wiec nie bierz mego zdania jako wiazacego:)) MOIM zdaniem (klade nacisk na moim, co by nie bylo, ze pozjadalem wszystkie rozumy) tegoroczna SL 9 jest troche inna narta od zeszlorocznych. W tym, ze jest bardziej ku slalomowi, niz ku funowi. Jest nadal narta uniwersalna, a na pewno uniwersalniejsza od 11.12, gdzie ta narta, podobnie jak moje 9.16 idzie po miekkim jak po grudzie. Narta (11.12) jest zrobiona by wygrywac na twardej, dobrze zmrozonej trasie. SL 9 natomiast pojdzie w kazdych warunkach. Co do wagi to tu mam problem. Jestes kawal chlopa ,ale bym obstawal dalej za SL 9. Prosze o wypoedzi innych, bo w tym roku sam staje przed takim problemem jaki ma axel- mam 9.16 i chce kupic albo nowa SL 9 albo SL 11. I co tu wybrac? Na razie jestem na etapie SL 9, ale wszystko sie w ciagu miesiaca moze jeszcze zmienic. 9.16 mnie dosc wymeczyla, a teraz chce pojezdzic dosc luzniej. Pozdro niedoradca bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 29 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2002 ja tez mam sprzetowe pytanko Txs Bobic i Misu :-) reprymende widzialem - twarda byla :-) widocznei tu je wiecyje heh takich heh hehe co to wszycki rozumy pozjodali - heh heh heh jo tez:-) pozdro yaaroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiPhoto Napisano 29 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2002 ja tez mam sprzetowe pytanko Cześć, Ja tasm trzymam sie SL:11. Na testach ten sam stok zaliczyłemraz za razem i na 11 i na 9. I z przyjemnością przesiadłem się spowrotem na 11. Może dlatego, że w sumie charakterystyką jest zbliżona do aktualnie "uprawianych" 9`16-tek. Ale faktem jest, że nie jest to absolutnie nartka rekreacyjna i jak jej nie przydusisz, to bryka. Z tym, że do rekreacji i zabawy, to mam jeszcze FreeZony z ubiegłorocznej kolekcji @120 cm. Pozdróv, HiPhoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi