jaroo Napisano 29 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2002 Widze ze chcesz kupić nowe deski.Bedziesz sprzedawał swoje 10.11?dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 29 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2002 do axelcarver ne bede ich sprzedawal - mimo wysokich ostow potzrebna jakas nartka na lekcje albo naczas kiedy sniegu lekki niedobor :-) to ze szukam nowych - nie znaczy ze z tymi sie rozstaje - jestem z nich taki zadowolony ze nie ma sensu ich sprzedawac poza tym mysle ze do polowy sezonu kiedy to mamnadzieje zdecyduje co kupic te beda jak znalazl :-) pzodrawiam yaaroo p.s. znamy sie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroo Napisano 29 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2002 do axelcarver nio nie wiem czy się znamy.Osobiście chyba nie.Tu w sieci jestem już z 3 latka.Zapytej Heliego ,lecha ,skaskiego! Miłego wieczoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi