SL9.12 Napisano 3 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2003 W ZWIAZKU Z TYM CZEGO DOSWIADCZYLI ZNAJOMI INSTRUKTORZY PISZE DO RODZICOW-LITOSCI DLA DZIECI Podam pare przykladow: znajomy uczyl malutkiego 5-letniego chlopca i pierwszego dnia i owszem chlopiec skrecal i nawet poszli na wyciag, ale drugiego dnia maly Krzys skrecac nia chcial za nic na swiecie i po pewnym czasie okazalo sie ze to tatus genialnie wlozyl mu lewy but na prawa noge, a prawy na lewa. Albo przychodzi taki z 4-letnim dzieckiem i pyta ile godzin dziecku potrzeba aby jezdzilo stylowo(?) i talich przykladow mozna by podac tysiace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 3 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2003 LUDZIE WASZE DZIECI TO TEZ LUDZIE!!!!! Droga Joasiu-ale co nam chciałaś przez to przekazać?Wszak głupiego i tak nie nauczysz ("nosicieli blachy" jest mnóstwo:( ), a mądremu to niepotrzebne;) Pozdrawiam życzliwie Robert PS.Misiu, proszę, nie bij Jej:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2003 LUDZIE WASZE DZIECI TO TEZ LUDZIE!!!!! Sorki, ale ja sie zawsze czepiam, wiec i teraz, ale co to sa za wiazania Race 640? ) Nie odbieraj tego jako zlosliwosc, tylko popraw jak chcesz:)) Pozdro bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2003 LUDZIE WASZE DZIECI TO TEZ LUDZIE!!!!! Czy chodzi o nosiciela, czy o rycerza?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 3 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2003 LUDZIE WASZE DZIECI TO TEZ LUDZIE!!!!! Bobic, skończ już z tym piciem, bo Cię nikt nie rozumie;-)) Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2003 LUDZIE WASZE DZIECI TO TEZ LUDZIE!!!!! Ronin, jak Ty wypijesz, to zaraz się mnie czepiasz!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 3 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2003 LUDZIE WASZE DZIECI TO TEZ LUDZIE!!!!! ROTFL:))))))))))) Chyba Cię za to zaproszę kiedyś na Leszka* Pozdrawiam Robert *Leszek-najlepsze piwo w PRL czyli Lech Pils:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2003 LUDZIE WASZE DZIECI TO TEZ LUDZIE!!!!! Ja pijam tylko Leszka Millera:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atomicus Napisano 9 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2003 LUDZIE WASZE DZIECI TO TEZ LUDZIE!!!!! całkiem ciekawa gadka:) ja nie pijam:) Nie letni:) Bo zimowy:) Żyjesz dla nart, a jeździsz aby żyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi