Alberto Napisano 14 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2002 Nie wiem czy widzieliście, bo ja oczy przecierałem jak zobaczyłem kolekcje nart, butów i akcesorii w Bielskim Auchanie!!! (tak w hipermarkecie), topowe modele z kolekcji rossignola, elana, dynastara i to w jakich cenach! Zeszłoroczne Power Pulsiony z Axial 120 za 2 tyś, (kurde w zeszłym roku ponad 3), wpadnijcie naprawde warto. Alberto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 14 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2002 Czy jest tu ktos z Bielska i okolic?? anio widzaielem ale elanaow slx hcx nie mieli - ale beda - mimo to nie wiem czy zdecyduje sie na zakup nart w hipermarkecie - mydlo i powidlo - a teraz jeszce narty - nie wiem co myslec:-) yaaroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 14 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2002 Czy jest tu ktos z Bielska i okolic?? wiesz, ja uważam że jeśli kupujesz produkt markowy i w dodatku w dobrej cenie to nie mam nic przeciwko temu gdzie go kupuje Alberto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiPhoto Napisano 15 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2002 Czy jest tu ktos z Bielska i okolic?? A ja już myślałem, że w klanowe skillty będziem się ubierać na takowe wezwanie... A tu tymczasem jeno wezwanie na wizyte do "Oszołoma"... Heeej..... No taki ze mnie Ślązak, jak z ciupagi kilof... HiP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi