firefox Napisano 19 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2002 Buty salomon evolution 7.0 lub 9.0 ??? czy to dobre buciki dla poczatkujacego carvera ?? prosze o porade Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folharth Napisano 19 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2002 Buty salomon evolution2 7.0 lub 9.0 ??? Ja jezdze w 9.0 model 2002 - dla mnie akurat ten model buta pasowal , nie z powodu estetyki lecz z powodu jego formy (wysokie podbicie).W modelu 2003 masz klamre 3D ktora rowniez jest pomocna w ustawieniu docisku na stope . Dla mnie sa bardzo wygodne i nie za sztywne - a czy dla kogos innego beda spelniac te same warunki - na to pytanie niestety nie moge ci odpowiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekb Napisano 23 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2002 Buty salomon evolution2 7.0 lub 9.0 ??? Mam takowe (7.0), mi pasują, ale jeżdżę od niedawna i nie mam porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi