michali Napisano 20 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2002 zastanawiam sie nad kupnem nartek tylko ze to z zalozenia maja byc drugie deski ale mam problem chce cos dosc mocno taliowanego i mysle: albo Atomic Beta Race 9.12 ( z tego roku ) albo Fischer Radarc. moje umiejetnosci sa dosc przecietne choc zaczynam juz "czuc" o co w skrecie cietym chodzi. jesli ktos ma moze porownanie albo jakies przydatne info bede wdzieczny. pozdrawiam, michal z rzeszowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 20 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2002 potrzebuje pomocy/przydatnych inf. to do Twoich rozmyslan dorzucam jesce - Stokli - bordowe Slalomki nio i łomeglasy nio i elany hcx i slx pzodro mauysle dokladnie o tym samym i poniewarz dla meni to tez beda drugie nartki takie na kazda okazeje to chyba kupie elany :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bojan Napisano 24 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2002 potrzebuje pomocy/przydatnych inf. Radarki bardzo polecam. Miałem okazję na nich jeżdziś są doskonałe ].Atomików 9.12 nie znam. Teraz jeżdzę na nordicach w65s -nartki co najmniej doskonałe po przystępnej cenie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi