corsez Napisano 7 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2002 Co mysiscie o Vier s? Nartki Rossignola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 10 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2002 Viper S mam STX od miesiąca, w tym tygodniu będe je testował pierwszy raz na stoku, po teście napisze Ci szczególy pozdrawiam Alberto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corsez Napisano 10 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2002 Viper S tzn ja na na viper s juz jezdzilam rok temu gdyz bylam osobka ktora je testowala tylko chcialam sie doweidziec sie wasza opinie na temat tych nartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 11 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2002 Viper S jak najbardziej pozytywne, rewlacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jg Napisano 15 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 Viper S bardzo dobrze mi się na nich jeździlo. byla to pierwsza taliowana narta na jakiej jeździłem. 167 taką miala długość. jestem typowym samoukiem, doskonale technikę od 6 roku życia, teraz mam 24l. narta jak dla mnie byla idealna, trzymała na lodzie jak siekiera, wychodząc ze skrętu aż mnie wysadzało do góry, miała odpowiednią twardość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi