raistlin Napisano 14 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2002 co sadzicie o tych nartkach????? Piszcze plz!! Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 14 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2002 atomic freezone 99 My,Wyrocznia, sądzimy iż przed wszystkim co ma w nazwie Atomic należy schylić pokornie głowę i z nabożną czcią wymówić:...O Boskie!...Niegodnym ja Was używać.... Pozdrawiam;)) Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raistlin Napisano 15 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 atomic freezone 99 Dodra dobra, ale teraz prosze o post taki na serio. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 15 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 atomic freezone 99 Na serio to Ci nie odpowiem bom nie używał, ale dam pytanie znajomej która na tym jeździła(i). Myśle , że odpowie. PZDR Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raistlin Napisano 15 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 atomic freezone 99 wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 15 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 *** atomic freezone 99 *** Dla mnie - zaawansowanego Fun Carverowca zdecydowanie za miękkie i za krótki promień skrętu. Sam jeżdżę na Free Zone 10.11 - to dopiero jazda !!! Pozdroovka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 20 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2002 atomic freezone 99-do raistlina Przepraszam za zwłokę-awaria sprzętu. Pytanie przekazałem, ale odpowiedź chyba przyjdzie później bo dzioucha jest na wyjeździe. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi