Hornet82 Napisano 15 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 Witam i pozdrawiam Kolege Czy wiesz moze gdzie moglbym zdobyc informacje o modelu: Volki P40 RC By Titanium, dl 159 cm (ja mam 175 wzrostu i waze 63 kg), podobno sa to fun carvingi - tak mi przynajmniej powiedzial facet z gieldy. Chociaz tak na moje oko sa troche slabo taliowane jak na FUN (przod 9,5cm, srodek6cm ,tyl8) czy mimo to mozna robic na nich ekstremalne ciecia (z duzym nachyleniem w bok). Niestety nie ma na nich podanego promienia skretu:( W pewnym komisie chce mi je sprzedac facet za 450zl (podobno cene zawyzaja dobre wiazania - samolona). Ja jednak w ogole sie nie znam na takich nartach, 3 lata jezdzilem na Volkach ale klasycznych, tak wiec za najdrobniejsza rade bylbym bardzo wdzieczny! Andzrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 15 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 Odpowiedź poszła na priv-Robert . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi