Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

co wybrać?PILNE

jaroo

Rekomendowane odpowiedzi

co wybrać?PILNE

Ja zdecydowanie jestem za Headem ... najbardziej uniwersalna ze wszystkich slalomek (wymienionych) ...atomica moge porownać do super twardego auta sportowego, któremu jeszcze przycieli sprężyny ... zajebiste na niemieckie autorstady, czy szwajcarskie serpentyny ... ale na polskich drogach pląby wypadają ... natomiast heady ---> taki sam silnik, tylko zawieszenie jak na "szutry" ... i zdecydowanie bardziej elastyczne (aczkolwiek nie jest to łatwa narta).

Ps. na jednych i drugich jeździłem.

.::SKI2DIE::.

Leski

wiązania

dodam jeszcze, że do i.SL 150 dla kobiety proponuje zamiast typowych wiązań montowanych do slalomek (np.: D9 SX) proponuje sporo tańsze i ZDECYDOWANIE LŻEJSZE wiązania LD 12 (Light Diagonal) skale mają do 12:) więc i na zawody wystarczą dla lekkiej pani:)) ... a i nartki będą lekkie.

Dwie moje dobrze jeżdżące koleżanki instruktorki mają dokładnie ten komplecik i.SL 150+LD12 i są baardzo zadowolone.

.::SKI2DIE::.

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...