jaroo Napisano 16 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2002 Do wyboru : -Atomic 9.12 - 150 cm dł -HEAD Worldcup i.SL - 150 cm dł -Dynastar Team Omeglass -147 dł. Wszystkie z wiązaniami. Dla kobiety 162 cm wzrostu i 49 kg. wagi.Umiejętności dobre ,dynamiczna jazda. PPROSZĘ O POMOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 16 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2002 co wybrać?PILNE Ja zdecydowanie jestem za Headem ... najbardziej uniwersalna ze wszystkich slalomek (wymienionych) ...atomica moge porownać do super twardego auta sportowego, któremu jeszcze przycieli sprężyny ... zajebiste na niemieckie autorstady, czy szwajcarskie serpentyny ... ale na polskich drogach pląby wypadają ... natomiast heady ---> taki sam silnik, tylko zawieszenie jak na "szutry" ... i zdecydowanie bardziej elastyczne (aczkolwiek nie jest to łatwa narta). Ps. na jednych i drugich jeździłem. .::SKI2DIE::. Leski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 16 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2002 wiązania dodam jeszcze, że do i.SL 150 dla kobiety proponuje zamiast typowych wiązań montowanych do slalomek (np.: D9 SX) proponuje sporo tańsze i ZDECYDOWANIE LŻEJSZE wiązania LD 12 (Light Diagonal) skale mają do 12:) więc i na zawody wystarczą dla lekkiej pani:)) ... a i nartki będą lekkie. Dwie moje dobrze jeżdżące koleżanki instruktorki mają dokładnie ten komplecik i.SL 150+LD12 i są baardzo zadowolone. .::SKI2DIE::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi