guga1 Napisano 24 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2002 witam. Mam problem z wyborem nartek. Myslalam nad zakupem blizzardach 3.21 + tyrolia SL100, Rossignol Axium +axium90, Fischer Scsneo S100+tyroila SL100. Jednak z tego co sie zorientowalam sa to narty raczej dla poczatkujacych. Ja jezdze juz od jakiegos czasu (na klasycznych nartkach), wiec chcialabym cos bardziej zaawansowanego, ale bez przesady, zebym dala sobie rade. Doradzcie. Ogranicza mnie rowniez cena mam do wydania ok 1000 z wiazaniami (ewentualnie uzywane). Nartki te traktoju przyszlosciowo, nieszybko kupie sobie nowe, wiec jest to dla mnie bardzo wazna decyzja. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam ps. A moze te nartki o ktorych pisze, nie sa takie zle? Doradzcie bo ja juz zglupialam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik Napisano 24 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2002 Pomocy!!!Jakie narty?!? a moze Fisher Sceneo S200 (wersja damska LXI , szata graficzna szaro biala) na gieldzie w wawie z wiazaniem Tyrolia sl 100 + plyta 900pln wesolych i snieznych Swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karwowski Napisano 25 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2002 Pomocy!!!Jakie narty?!? Polecam Fischery S300 booster z jakims prostym wiazaniem, koszt to troche wiekszy niz napisalac, bo ok.1400 ale narta super! Mialem okazje na nich jezdzic, kupilem je mojej dziewczynie. Serdecznie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mars660 Napisano 25 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2002 Pomocy!!!Jakie narty?!? Cześć. Sorki że nie odpowem na tematy ale chciałbym zapytać się czy wiesz gdzie i kiedy odbywa się giełda narciarska w katowicach.Bardzo proszę o pomoc.Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycek87 Napisano 26 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2002 Pomocy!!!Jakie narty?!? Polecam kneissl ergo!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praiser Napisano 28 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2002 Pomocy!!!Jakie narty?!? Ja Ci raczej nie pomoge ale za to dorzuce tez swoje pytanie:) Szukam nart z przeznaczeniem na jazde po przygotowanych stokach, ale takze wypady na trasy nieoznaczone Oczywiscie ograniczeniem jest cena narty+wiazania=700zl. Btw. Co myslicie o nartach Fischer DRX 100? Z ktorego one sa roku, bo cos nie moge sie doszukac... No i czy sie nadaja do tego co napisalem wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guga1 Napisano 29 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2002 Juz wiem!!! zdecydowalam sie na Fischer Sceneo S 300 ICE Booster. Powiedzcie czy niejest to zadobra narta jak dlamnie. Troche sie boje ze przesadzilam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guga1 Napisano 29 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2002 Pomocy!!!Jakie narty?!? Acha powiedzcie jeszcze jaka dlugosc , jak juz pisalam mam 166 i 45kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi