gonsior Napisano 5 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2003 1. Czy ktokolwiek wie coś o nich lub o tej firmie? 2. Czy warto wydawać 750 zeta na taki sprzęt(+wiązania SALOMON S850)? 3.Jakie narty(allroundowe) proponujecie dla średniozaawansowanego kolesia takiego jak ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 5 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2003 Co sądzicie o nartach STOCKL ATC? Proponuje przejżeć katalogi.Jest ich dużo na rynku. Albo szczegółowo okreslić swoje wymiary, zapatrywania, stan kasy, ilość dni na śniegu, itp. sprawy:) Bez tego to można polecić wszystko-nawet Polsporty Compact-y;-)) Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 7 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2003 Co sądzicie o nartach STOCKL ATC? wejdź na forum na stronie www.nartus.pl goscie i gościówy z tej szkoły często i gęsto ujeżdzają stockle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 8 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2003 Co sądzicie o nartach STOCKL ATC? czesc - yaaroo wita - jedzdziłem ostatnio na stoklach xpp - fun i na slalomce - taka bordowa - bardzo fajne narty - tej o ktorej mowisz jeszcze nie ujezdzałem - jak na stokla cena ktora mozesz zapłacic jest dos niezwykła bo te dechy gołe nei schodza ponizej 2000 pln - ale sa tego warte :-) podaje adresik :-) http://www.stockliski.ch/deutsch/default.asp pozdro yaaroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi