and.s Napisano 9 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2003 Które polecacie z nowych P-50 do w miarę "uniwersalnej" dynamicznej jazdy. mam p-30 RC/pomarańczowe/-i troche znudził mi sie styl gigantowy. Które bedą lepsze do ciasniejszych ale relaklasowych jazd; SC Racing czy SC Carver. Moze inny typ. jesli macie praktyczną skalę porównawczą- dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macckar Napisano 10 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2003 Volkl / znowu/-pytanie do fachowców ! niestety nie pomoge,ale popatrz na necie poczytaj popytaj,ja jezdze na p 40 lubie mocne narty ktore dobrze trzymaja sie w skrecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and.s Napisano 10 Styczeń 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2003 Volkl -podziekowanie Podziekowania dla wszystkich. Misiu-prosba o link do strony.Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi