guga1 Napisano 9 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2003 Fischer Sceneo S 300 ICE Booster, co sadzicie o tych nartach? Czy sa dobre dla 18 letniej dziewczyny sredniozaawansowanej, przezucajacej sie z tradycyjnych nart? (maja byc to narty na lata, wiec chodzi mi o to zeby mi sie szybko nieznudzily). I jeszcze jedno pytanie czy 1200zl z wiazaniami Tyrolia SL100 Carve abs to dobra cena? Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Grazyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 12 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2003 Fischer S 300 ICE Booster- Prosze o szybka pomoc!! Polecam gorąco, na pewno się sprawdzą. Jeżdzę na Fischerach VC 300 Ice booster (co prawda kolekcja 01/02) i są naprawdę super. Dlatego myślę, ze nowy model może być tylko lepszy. Też miałem dylemat, ale po kupnie przejechałem się na Atomicach 9.18 (też 01/02) i nic nie ujmując tej narcie nie żałuje. Po prostu Fischery mi leżą. Myślę, że będziesz zadowolona. Poza tym to narty bardzo mocne i trwałe, b.dobrze trzymają na lodzie. Pozdrawiam. Lukee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
njailu Napisano 14 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2003 Fischer S 300 ICE Booster- Prosze o szybka pomoc!! tak dobre i dobra cena ale jak na lata to inne wiązania np tyrolia 12s or 11 z możliwoścą zmiany podłoża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi