ccc Napisano 16 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2003 Nie wiem, może jakiś inny jestem, ale...przymierzałem buty Rossignol Golden Spirit 2, czyli buty race, a mimo wszystko twardość wiele pozostawiała do życzenia. Flex 100/90, gdzie tkwi problem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slasz Napisano 16 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2003 Złote buty Przymierzałeś a nie jeździłeś. Pełna ocena po dniu jazdy. Wg mnie to rozwiązanie problemu teoretyczne. Praktyczne - znaleźć miły sklep przy górze ze śniegiem np. jak mój brat rok temu na Hintertux`ie - to co w sklepie nie leżało - na stoku jak ulał. Pozdrowienia slasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burass Napisano 17 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2003 Złote buty Spróbuj założyć je na mrozie. Na pewno twoje odczucia będą inne, chociaż flex 100 to znowu nie tak wiele i nie ma co oczekiwać, że będą supertwarde. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi