Likaon Napisano 30 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2003 Ja jeszcze nie jeździłem na żadnej z tych nart, ale mój dobry znajomy startuje w zawodach amatorskich w salomie specjalnym i gigancie. Jego zdaniem to najlepszą slalomką na rynku jest Omeglass Dynastara i on używa 152 mimo, że jest kawał chłopa. Myślę więc, że 157 napewno dla Ciebie będzie super. Nie polecał natomiast Fishera, mówił, że to narty dla kulturysty, że są strasznie sztywne i 155 nawet na 155 cm. odpadają nogi (ogólnie je bardzo chwalił! tylko mówił, że dla niego lepszy Dynastar). Inna sprawa, że poruszyłeś ważną sprawę czy one nie są zbyt trudne? I tu nie potrafię odpowiedzieć. Ten mój znajomy, który pieje z zachwytu nad Omeglassami (a nie dostaje kasy od nich ) młóci tyczki jak wariat (co dziwne do giganta też używa Omeglass`a tylko 157 cm) i chyba on nie jest wiarygodny by się na ten temat wypowiadać. Tak czy siak mimo, że ja nie startuję w zawodach to kupiłem sobie Omeglassa w tą sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 30 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2003 Porównanie slalomek - do Zibisa Zibis, odpowiedz w końcu koledze!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 30 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2003 Porównanie slalomek - do Zibisa ta nie daj zie prosic:-)))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 31 Styczeń 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2003 Porównanie slalomek - do Zibisa gorąco pozdrawiam Lukee i Axelcarvera. Do zobaczenia może kiedyś na stoku. Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 31 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2003 Porównanie slalomek - do Zibisa Dzięki. Też pozdrawiam. Poznamy cię pewnie jak śmigasz na nowiutkich Omeglassach:))) Lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 31 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2003 Porównanie slalomek - do Zibisa moze wstapice do wisły ?? zapraszma na soszów :-) warunki całkiem - powiem mwiecej jest super jutro startuje z samego rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 31 Styczeń 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2003 Porównanie slalomek - do Zibisa 28 luty w Krynicy, pierwszy w moim życiu kurs jazdy sportowej, potem przez tydzień w Szklarskiej (jak będę jeszcze żył po tych tyczkach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 31 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2003 Porównanie slalomek - do Zibisa Do Wierchomli się wybieram ale mam na uwadze. Urlopu jeszcze dużo. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi