marcin-jasiu Napisano 5 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2003 Czy ktos moze jezdzil na Headach slalomkach, chodzi mi o porownanie praktyczne: Head WorldCup i.SL RD vs. Head WorldCup i.SL Wiem ze ta pierwsza ma licencje FIS i inna budowe (sandwich) i plyte, ta druga to wersja sklepowa, ale moze ktos jezdzil na obu i ma jakies porownanie (sa w tegorocznym NTN`ie, ale z ich opisu wynika tylko ze sa boskie- jak 90% innych nart) Poz m-j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackson Napisano 7 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2003 Head Kupilem Head`y WorldCup i.SL jako poczatkujacy narciarz. W zasadzie chcialem kupic Fisher`y Radarc`ki> poszedlem do komisu i gosciu mial uzywane z testow (jak mi mowil, przypuszczam ze sa z wypozyczalni) jedne i drugie za ta sama cene. Zapomniale napomknac ze jestem zoltodziobem i wzialem Head`y. Pierwszego dnia omal sie nie zabilem, potem bylo ok. Na poczatku zalowalem ale teraz juz je czuje lepiej i mysle miec na kilka sezonow. Mysle ze w ciagu dwoch sezonow ja opanuje. Wrazenia? Szybka, cholernie trzyna sie na krawedziach, z lodem mam jeszcze problemy ale w expreswym tempie nabieram wprawy. Jedna i druga jest z plyta, moja w sklepach byla z plyta. Mam pytanie narty te od gory kolo noska sa uderzone i oderwane jest wierzchnie przezroczyste pokrycie (niewiele) i na wierzchu widoczne sa serbrne wlokna, boje sie zeby w te wlokna nie wsiakla woda i chce te dziury zalac czyms przezroczystym, jak to zrobic i czym? Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi