kac Napisano 12 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2003 Prosze o opinie nt. rossignoli soft 1 z zeszlego roku. Jak ma sie ich jakosc do ceny (cena = 500zl) i dla kogo sa przeznaczone. Interesuja mnie rowniez opinie nt. rossignoli power 17. Czy warto takie buty za 670zl kupic dla srednio zaawansowanego narciarza? Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mastaz Napisano 12 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2003 buty rossignol soft 1 No to tak.. niezla cena w sumie Ja mam soft 3 i nie narzekam. Do funu super jak dla mnie, stope bardzo dobrze trzymaja i jest naprawde wygodnie. No ale jak wiadomo kazdemu inny but pasuje.. zaloz i pochodz 20 minut, jak nic nie boli to bierz. Co tam dalej... hmm w sumie nic Jestem zwyklym narciarzem i zadnych fachowych rad ci nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piętras Napisano 16 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2003 buty rossignol soft 1 żle zadane pytanie ! po pierwsze czy pasują ci?? po drugie czy trzymają piętę po trzecie czy twardość jest ok?? po czwarte cena (buty kupujesz na 8-10 lat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi