distar Napisano 12 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2003 Witajcie Moj problem jest dosc nietypowy, mianowicie dotyczy wysokosci butow! Wiem - dziwne ale... jestem wysokim gosciem (190) i mam dlugie nogi. jak by nie dosc tego to jeszcze sa dosc... chude :-( niestety takie geny (pomimo niezlego wysportowania). Teraz konkrety - wiekszosc butow nie siega mi do lydki opinaja noge ponizej, tyzymanie jest dosc kiepskie. Czy ktos moglby mi doradzic ktore buty maja najwyzsza skorupe? Moze to cos pomoze? Pozdrawiam i dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 13 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2003 Nietypowe - wysokosc butów!!! Z tego co pamietam to langi l10 i technica icon. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slasz Napisano 13 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2003 Nietypowe - wysokosc butów!!! Potwierdzam, buty Technica są stosunkowo wysokie, wieczorem (jak sprawdzę w katalogu) prześlę nazwy. Pozdro. slasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slasz Napisano 13 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2003 Nietypowe - wysokosc butów!!! W uzupełnieniu: Cała grupa TECHNICA ICON ma podwyższoną cholewkę vel wysokość. Twardość 90: model Icon Alu Comp - ale to chyba za twarde Twardość 80: model Icon Alu Twardość 70: model Icon DP Ultrafit dochodzą modele z fanaberiami typu "pianka", "HotForm" czyli dopasowywanie do stopy na ciepło - to wg potrzeby bo kosztuje. Sam jeżdżę w Langach XR7 - to też wysoki but ale już nie do kupienia, mi pasuje super a mam go od sezonu 93/94 i nie myślę o wymianie. Nie użytkuje go extremalnie, średnio 21 dni w roku. Trzyma się nieźle. Pozdrawiam slasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi