Likaon Napisano 18 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2003 Pękł mi na pół język od kapcia Lange L10 (chodzi o ten twardy plastik na zewnętrzniej stronie języka). Czy wiecie gdzie mogą coś takiego naprawić?? Pomóżcie proszę pozdrawiam Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 18 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2003 Gdzie można zreperować kapeć?? Pomóżcie!!! Chodzi raczej o Warszawę i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SL9.12 Napisano 19 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2003 Gdzie można zreperować kapeć?? Pomóżcie!!! mam pytanie ile lat maja twoje buty? I co z nimi robiles? Mam tez propozycje ciezka, ale raczej nie do odrzycenia - kup nowe buty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 20 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2003 Gdzie można zreperować kapeć?? Pomóżcie!!! Wnerwiło mnie na Skiteam i kupiłem nowe Rosoły. Głupia sprawa, jak się jeździw Austrii to nie ma problemu, ale u nas taki ziąb i te Langi są takie twarde że na mrozie nie jestem w stanie ich założyć. Zakładanie to 5-minotowa walka no i ......język nie wytrzymał. Wnerwiło mnie na Skiteam bo w Rossignolu powiedzieli, że kapeć załatwią od ręki do swoich butów a taki Skiteam to mnie po prostu olał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi