jacomax Napisano 21 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2003 WITAM..... Jestem zainteresowany servisowaniem nart i desek snowb., chciałbym się dowiedzieć gdzie można przejść takie szkolenia, i gdzie można nabyć (może być używany) sprzęt, maszyny do tego typu usług. Czy trzeba mieć specjalne świadectwa ukończenia takich kursów, żeby wykonywać takie usługi? Proszę o jakie kolwiek informacje. pozdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 21 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2003 GDZIE PRZEJŚĆ SZKOLENIA W SERVISOWANIU NART? Witaj szkolenie to jest pojęcie względne...... serwisując narty a tym bardziej montując wiąznia dajesz na to z urzędu gwarancje, a dodatkowo możesz być pociągnięty do odpowiedzialności przez klienta (bo sobie połamał nogi gdyż miał źle ustawione wiązania). Najlepiej (jesli chodzi o wiarygodnośc dla klientów) to zdobyć certyfikat jakiejś firmy np. Markera, Tyroli i tp Aczkolwiek w moim przypadku wystarczyło szkolenie w Szczyrku i odpowiedni certyfikat wystawiony przez szkolącego (sam ma certyfikaty chyba z 10 firm). Z tego co wiem możesz normalnie zarejestrowac działalnośc gos[podarczą i dłubać w nartach do woli, ale z tego co wiem to mało kto taki serwis chce odwiedzać. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi