nicko Napisano 26 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2003 hej planuje kupno nowego sprzętu i nie wiem na co sie zdecydować.. jeżdże średnio-zaawansowanie mam 175 cm wzrostu i 70kg...interesuje mnie sprzęt (narty, wiązania, buty) do 1000 zł. czy macie jakieś propozycje..?? prosze o propozycje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicko Napisano 3 Marzec 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2003 Pytanie do ekspertów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Marzec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2003 jaki sprzęt mam kupić...? Odwiedz gielde i popytaj. Za ta cene kupisz sprzettylko na gieldzie a i tak bedzie ciezko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 3 Marzec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2003 jaki sprzęt mam kupić...? Bobic, nie zauważyłeś, że pytanie było do _ekspertów_? Więc po co się odzywasz, tej:))))) Pzdr R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Marzec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2003 jaki sprzęt mam kupić...? ej, tej, masz racje;))) juz milkne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi