eberharter Napisano 16 Marzec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2003 Czy ktoś kto ma te buty lub na nich kiedyś jeździł może mi odpowiedzieć na kilka pytań? Po pierwsze interesuje mnie czy te buty są w miarę wygodne. Nie oczekuje po nich że będą wygodne jak softy, ale żeby się dało w nich przesiedzieć, a właściwie przejeździć ładnych kilka godzin. Druga rzecz która mnie interesuje to to czy rzeczywiście te buty tak dobrze się zginają, tzn. żeby łatwiej usiadło się na językach, bo w butach mojego brata flex120 język podemną nawet nie drgnie(ważę 52kg). Z góry dziękuję za odpowiedzi. Steff mistrzem jest. Szacunek wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Marzec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2003 buty sl9 Atomic Mam buty Atomica 9.58 i musze powiedziec, ze sa bardzo wygodne, choc nie jestem w 100% zadowolony z trzymania stopy (noge mam wymiarowa jakby co). Mam luz w podbiciu i przez to albo musze na maxa spiac buta, albo jezdze z luzem. Ale tak to poza tym oki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi