aga Napisano 23 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2003 Mam nowy problem nie wiem które nartki Fischera wybrać RC4 Race SC czy Sceneo S500. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc ponieważ obie narty są dosyć mocno chwalone a chce tylko jedne. Która z tych nart jest bardziej uniwersalna. Z góry dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2003 HELP pojawił się nowy dylemat!!!! A jak jezdzisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 24 Październik 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2003 HELP pojawił się nowy dylemat!!!! do bobica Jeżdże dobrze dosyć agresywnie zdaje sobie sprawe, że obie narty są dosyć twarde i mogę mieć z początku problem ,ponieważ doniedawna byłam totalną tradycjonalistką, a carvingu liznęłam pod koniec zeszłego sezonu, ale zamierzam zmienić swój styl jazdy o jakieś 350 stopni. Zmiany w jeździe chwytam szybciutko. Drugi problem to to,że jak kupie teraz narty to długo ich niezmienie, chce żeby posłużyły mi troche, niestać mnie żeby co jakiś czas wmiare wzrostu moich umiejętności zmieniać narty na lepsze. Zależy mi na tym, aby ta narta zachowywała się dobrze w różnych warunkach i w różnych prędkościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano 25 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2003 HELP pojawił się nowy dylemat!!!! a co powiecie na temat Fischera Wordlcup sc i Atomika SL 11, którą wybrać. Jeżdże dobrze, aktualnie posiadam Volki F11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 27 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2003 HELP pojawił się nowy dylemat!!!! Obie narty sa podobne, wiec wybor zalezy juz tylko i wylacznie do Ciebie. Nie doradzam w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tryk Napisano 27 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2003 HELP pojawił się nowy dylemat!!!! do bobica Czesc. Jezeli zaczynasz carving i nie chcesz zmieniac przez jakis czas nart to proponuje ci kupno atomic`ów sl 9,12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi