gryżli Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 WCZORAJ WYGRAŁEM NA KONFERENCJI NARCIARSKIEJ W KRAKOWIE SALOMONA VERSE 7TX Z WIĄZANIAMI C 610 WIEM ŻE DAROWANEMU KONIOWI...ALE CZY KTOŚ MOŻE MI POWIEDZIEĆ COS NA ICH TEMAT . NIE INTERESOWAŁEM SIE TAKIMI NARTKAMI BO INTERESUJE MNIE OSTRA JAZDA W STYLU RC4 LUB FREE RIDE JAK NA BANDYCIE XXX CZY POWINIENEM JE PODAROWAĆ SIOSTRZE ? ) [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seri Napisano 12 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2003 KTOŚ MIAŁ KONTAKT Z VERSE 7TX WCZORAJ JE WYGRAŁEM uhm... napewno si ucieszy no chyba ze lubisz mietko ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryżli Napisano 12 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2003 KTOŚ MIAŁ KONTAKT Z VERSE 7TX WCZORAJ JE WYGRAŁEM to supcio! miętko to ja lubię tylko w łużeczku pozdrowionka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi