SHAR_PEI Napisano 16 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 Wiecie moze gdzie kupie buty langa 120 model tegoroczny poniewaz bardzo pilnien poszukuje buta i nie moge znależc. Najlepiej gdzies na Slasku i okolice krakowa. Jak macie jakies namiary to piszcie., Z góry dzięki Pozd Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 BUTY LANGA Sorry, ale nie wiem gdzie na Śląsku. W Wawie w Skiteamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2004 BUTY LANGA zamow u pana Chojnickiego:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike_ Napisano 4 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2004 BUTY LANGA W Krakowie w maksie na zakopianskiej sa 2 pary (chyba 44 i 43.5) a tak wlasciwie to ja ie wiem co sie dzieje w tym roku. Nigdzie nie mozna dostac langow w sklepie mają pare rozmiarów a wiekszosci modelow nie ma. Jak nie znajdziesz w sklepach zawsze mozesz u kogos zamowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi