marcin_ski Napisano 22 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2003 Cześć. Powiedzcie gdzie mogę szukać na Śląsku (rejon Katowic), ochraniaczy slalomowych na golenie-używane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2003 Ochraniacze Nie wiem Karlusie, ale ja chyba kupie funkel nówki nie śmigane w Summicie na Pl. Wolnosci. Pozdrooofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ski Napisano 24 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2003 Ochraniacze No tero mi to berosz a zo wielo ? Pyrsk ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2003 Ochraniacze no po wiela?? ano karlusie po 229 invicty na golenie i 79 invicty na kije. Jo kupuja po nowy roku Pyrsk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2004 Ochraniacze eh to pogadali:) jak hanys z hanysem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi