fikol Napisano 22 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2003 Proszę o opinie... Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ski Napisano 24 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2003 Blizzard Sigma FR20 (185) Przyzwoita deska z dobrym tłumieniem, niezbyt szeroka. Ale tak p[o prawdzie to z freeridem ma ona tyle wspólnego co... nic do głowy mi nie przychodz. W każdym bądz razie dość stabilna przy średnich prędkościach, nie chętnie wycina agresywne łuki, ale balans krawędzi jest odczuwalny( sztywność poprzeczna). Polecam jeśli chodzi o deski do jazdy na większość tras dla narcviarza o dobrych umiejętnościach lub wyższych, poza terenem ??? w puchu i lekkiej lodo-szreni jeździła fajnie. Cóż więcej? Jak masz dobrą cenę to kaufen śmiało. pozy Marcin_ski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2003 Blizzard Sigma FR20 (185) Dzięki za opinię, kupiłem ją od razu - śmieszna cena 100 zet (używana) ale po regeneracji ślizgów, jutro ją wypróbuję. Faktycznie parametry ma jak przeciętny all-mountain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 5 Styczeń 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2004 Blizzard Sigma FR20 (185) Jest to na razie najlepsza narta jaką miałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi