lutek777 Napisano 30 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2003 Jestem zielony jezeli chodzi o sprzet... a pragne sobie kupic snowboard i nie wiem nawet co ijak szukam... mam 183 cm wzrostu, 90 kg wagi i nie umiem jezdzic. prosze o pomoc..! Jaka dlugosc ma miec deska i za ile moge kupic jakis nowy najprostrzy sprzecik..? z gory dziekuje za pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maurycy Napisano 31 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2003 Prosze o pomoc... KOLO IDZ DO DOBREGO SERWISU I POPROS O RADE!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 31 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2003 Prosze o pomoc... to jest forum narciarskie a nie snowboardowe!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2004 Prosze o pomoc... ale jestescie mało tolerancyjni snowboard to tesh zimowy sport ale serio my niewiemy nic o snowboardach wejdz na snowboard.pl tam ci doradzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz1502 Napisano 13 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2004 Prosze o pomoc... hej co prawda ze snowboardem to nie mam za dużo wspólnego poza paroma kontaktami i tak : www.snowboard.pl - jest to strona na której wszystko znajdziesz o desce www.xboard.com.pl - też tam zajrzyj dużo sie dpwiesz ciekawych żecxzy o desce i sportach .... powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi