andrew-w Napisano 6 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2004 02/03 (szara szata graficzna) od 03/04 (czarne). Z tego co wiem to geometria i płyta ta sama, technologia też. Może różnią się czymś poza wyglądem i ceną? Sprzedawca twierdzi, że to niemalże identyczne deski o takich samych "właściwosciach jezdnych". Może ktoś popróbował obu tych nart? Proszę o informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 7 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2004 Czym różnią się Fischery Worldcup SC z sezonu... Różnią sie bardzo - kolorem! Ha! Żartuję, ale to ta sama narta, trochę inny "design" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2004 Czym różnią się Fischery Worldcup SC z sezonu... ja jeżddze na 0203 i jeździłem na tych nowch i niewidać rożnicy to po co przepłącać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi