Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Wierchomla - dojazd

tymon_tm

Rekomendowane odpowiedzi

Wierchomla - dojazd

Z Nowego Sącza do Piwnicznej nie ma problemu z dojazdem jezdzą autobusy PKSu a takze prywatne busy. Natomiast z Piwnicznej do Wierchomli zwłaszcza w weekend dojazd jest bardzo kiepski autobus jedzie o 7.20 8.00 15.20 i 19.55 - te kursy są pod samą stacje narciarską jest jeszcze kilka autobusów przelotowych do Krynicy badz Muszyny które zatrzymują sie 6 km przed stacja tak samo jest z pociagiem ze stacji PKP do stacji narciarskiej jest ok 6 km.

Gdybys miał jeszcze jakies pytania to pisz smiało. POZDRAWIAM JUSTYNA

Wierchomla - dojazd

Dzięki serdeczne. Ile jest cicra KM z Piwnicznej do Wierchomli (tzn góry)? Nie chce zginąć po drodze z wymarznięcią brrr..Ale grunt że istnieje jakas mozliwośc dotarcia bo bałem się że od NS to juz tylko stopem, a nie wiem czy ktos zabrałby typka z 2-metrowym `pakunkiem`:) Jak juz jestesmy w temacie, duzo ludzi na weekendy zjeżdża? I czy poza noclegiem w schronisku są jakieś kwatery??

pozdraviam

tymą

Wierchomla - dojazd

W wekendy zawsze są tłumy ludzi ale kolejejk generalnie nie ma no chyba ze do kasy biletowej, w weekendy działaja wszystkie wyciągi wiec tłumów nie ma. Jesli chodzi o noclegi to generalnie nie ma problemów z zakwaterowaniem w co drugim domu znajdziesz nocleg, ze schroniskiem jest mały problem jest troche daleko od stacji narciasrkiej po za tym dojscie jest nienajlepsze lepiej poszukac jakiegosc noclegu u gospodarzy.

Pozdrawiam JUSTYNA

Wierchomla - dojazd

Dzięki z info. Korci mnie tam do was przyjechać, jeszcze nie byłem w W. a słyszałem że to przyjemne miejsce i trochę kasy zainwestowano.

aaa, tylko ze właśnie herr Wasilewski na TVN `przepowiedział` odwilży ciąg dalszy... buuu... :((

pozdraviam

tymą

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...