Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Ratunku! nie wiem jaką slalomki przy 188cm wzrostu

yasiu7

Rekomendowane odpowiedzi

Hi. Kupuję nartke fisher rc4 WC lub SC (ewentualnie atomic 9 lub 11) i nie mam pojęcia jaka długość.

165 sięga mi do brody. Jeżdżę b. dobrze, parę razy do roku startuję w zawodach, lecz przede wszystkim jeżdżę carvingowo dla przyjemności. Lubię fun ale i szybkie odcinki. pomóżcie plizzz

ps. które narty lepsze?

CZytalem twoją wypowiedz i jezeli kolega nie jest zainteresowany tą nartą to ja bym ja z milą chęcia zobaczyl. Jezeli możesz, prześlij zdięcia na e-m szczegolnie mnie interesuja krawędzie, z którego sezonu jest i ile używana.

Jestem instruktorem i potrzebuje dobrej slalomki, mam tyle samo wzrostu co TY i zastanawialem sie też nad 170 ale myśle za 165 wystarczy!

(Sprzedalem wlaśnie Atomica SX 11 180 i potrzebuje na sezon równie dobrej nartki)

Pozdrawiam PAWEL [email protected] 501587448

Hehehe. Idz do sklepu i zobacz krawedzie itp:) Pan fischerek zaoferuje ci zapewne nowa narte, i w dobrej cenie :)

Moje rc4 race sc gdzies tam, mam nadzieje, sa w drodze... Ale zamowilem u "konkurencji"... bo blizej :P

Pozdr i big thx dla demo teamu, ze bede mial na czym jezdzic :)

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...