yasiu7 Napisano 31 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2004 Hi. Kupuję nartke fisher rc4 WC lub SC (ewentualnie atomic 9 lub 11) i nie mam pojęcia jaka długość. 165 sięga mi do brody. Jeżdżę b. dobrze, parę razy do roku startuję w zawodach, lecz przede wszystkim jeżdżę carvingowo dla przyjemności. Lubię fun ale i szybkie odcinki. pomóżcie plizzz ps. które narty lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 1 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2004 Ratunku! nie wiem jaką slalomki przy 188cm wzrostu zdecydowanie polecam RC4 World cup SC 165cm-rewelacja. Ja mam 193 i na niej między innymi jeżdże i jest bombowa. Nawiasem jakbys chciał kupić to daj znać, dobra cenę Ci dam:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasiu7 Napisano 1 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2004 Ratunku! nie wiem jaką slalomki przy 188cm wzrostu Tak właśnie myślałem ze 160 troche krótkie by były, ale z drugiej strony rc4 wc sa dosyć sztywne. mam nadzieję że moje 83kg wystarczą by je dobrze docisnąć. dzieki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpt Napisano 1 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2004 Ratunku! nie wiem jaką slalomki przy 188cm wzrostu CZytalem twoją wypowiedz i jezeli kolega nie jest zainteresowany tą nartą to ja bym ja z milą chęcia zobaczyl. Jezeli możesz, prześlij zdięcia na e-m szczegolnie mnie interesuja krawędzie, z którego sezonu jest i ile używana. Jestem instruktorem i potrzebuje dobrej slalomki, mam tyle samo wzrostu co TY i zastanawialem sie też nad 170 ale myśle za 165 wystarczy! (Sprzedalem wlaśnie Atomica SX 11 180 i potrzebuje na sezon równie dobrej nartki) Pozdrawiam PAWEL [email protected] 501587448 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasiu7 Napisano 1 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2004 Ratunku! nie wiem jaką slalomki przy 188cm wzrostu Ja już mam zamówione narty u znajomego więc nie jestem zainteresowany kupnem innych. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kedaR Napisano 2 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2004 Ratunku! nie wiem jaką slalomki przy 188cm wzrostu Hehehe. Idz do sklepu i zobacz krawedzie itp:) Pan fischerek zaoferuje ci zapewne nowa narte, i w dobrej cenie Moje rc4 race sc gdzies tam, mam nadzieje, sa w drodze... Ale zamowilem u "konkurencji"... bo blizej Pozdr i big thx dla demo teamu, ze bede mial na czym jezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 3 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2004 Ratunku! nie wiem jaką slalomki przy 188cm wzrostu Jadą jadą Inie u konkurencji- ja sie nie moge z naczelnym równac:) cierpliwosci , jutro powinny byc- dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 4 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2004 Ratunku! nie wiem jaką slalomki przy 188cm wzrostu hola,hola jaka konkurencja, my tu jak jedna rodzina żóltków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi