Likaon Napisano 16 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2004 Gorąco polecam. Jestem nimi zachwycony. Zupełnie różne od ubiegłorocznych. Te to są prawdziwe sztaby. Trudniejsza z krawędzi na krawędź, ale za to szybkie i świetnie trzymają. Trzeba mieć silne nogi i dobrą technikę, ale oddają z nawiązką. Moim zdaniem najlepsze, dużo lepsze od Rossi (o wiele) i Atomów. Podobne do Fisherów. Ja gorąco polecam. Dla mnie najlepsza. Nie robię dla Elana haha! ale rzeczywiście narta mnie zafascynowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 16 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2004 Elan SLX polecam!!! Zajefajna!! tak to chyba najlepsza narta slalomowa na ten sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziollo Napisano 17 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2004 Elan SLX polecam!!! Zajefajna!! a ja mam nadzieje ze nartka sl ma wiele wspolnego z ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deepdiver Napisano 18 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2004 Elan SLX polecam!!! Zajefajna!! Faktycznie. Pożądem ją ale jako drugą parę (jeśłi kiedykolwiek będzie mnie stać na dwie pary) bo pierwszą byłaby Bandit XXX )) a że jak większość musze poprzestać na jednej parze (no bo mam jeszcze deskę ) to są to crossmaxy 9P jeszcze z czasów gdy nie miały służyć do skiercrossu (namiastki giganta) tylko dawać maksimum frajdy cokolwiek sobie wymyślisz: puch, gigant, gęsto-cięto, a na upartego i fun (170cm - r15 m). No ale nie o tym. Mam mrowienie w udach jak widze SLXy oj mrowią mrowią )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1473931810 Napisano 18 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2004 Elan SLX polecam!!! Zajefajna!! A jak to sie ma do narty elena SX fusion pro Patrzac wymiarowo to to samo i sztywnosc tez Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 21 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2004 Elan SLX polecam!!! Zajefajna!! Nie wiem, nie jeździłem. Płyta Vist jest twardą, zawodniczą, więc wydaje mi się, że SX Fusion Pro będzie troszkę bardziej giętka, ale na pewno będzie super. Ja bym potrzebował do amatorskich startów komórkę Elana ale ta ma tylko długości FIS a ja jestem lekkiej budowy i na długość 165 cm jestem jeszcze za cienki. Stąd właśnie taka proteza czyli SLX z zawodniczą płytą Vist. Elan w linii race robi super nartki. Zauważ że SLX jest fabrycznie ostrzony na 87 stopni czyli tak jak ostrzy się komórki (zależnie od zawodników, niektórzy nawet 86), a narty innych firm np. Rossignol normalnie na 88. pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi