edit Napisano 21 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2004 Witam! W tym roku postanowiłam wreszcie zainwestować w nowy sprzęt, mam tylko drobny broblem z doborem długości (chcę kupić nartki typu allround, mój stopień zaawansowania to ok 3 (od 0-10) jestem wysoką (173cm) kobietką, ale ważę tylko 50 kg. lubię dosyć dynamiczną jazdę. Jeżeli ktoś mógłby mi polecić coś sensownego to byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam i z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio-2k4 Napisano 22 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2004 Pomóżcie....bo nie wiem jakie narty wybrać Przejdz sie na strone www.head.com oni maja duzo informacji Mozna tam znalesc pdf-a z opisem nart i tabela zalecanych dlugosci nart w zaleznosci od tylu narty, wagi, wzrostu i umiejetnosci. Mozna to przetasponowac na narty innych producentow. Mnie przy 182/95 wyszlo dla Mounstera i75 - 184 cm a dla i 160 - 170cm ale to juz inn historyjka. pozdrowienia Kazio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi