bar_tosz Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Które narty lepiej kupic? Atomic czy Fischer? I jaka długość??? Mam 185cm i 70kg. Jeżdże Stylem carvingowym i klasycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 2 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2004 atomic SL9m czy Fischer RC4 Race SC. Pomóżcie!!!!! Moim zdaniem 160. Ja bym wybral fischera, ale nie jestem gotow bronic tego wyboru na ubitej ziemi. Sl9 to tez bardzo fajna narta. To pytanie z gatunku co lepsze: golf czy astra pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deepdiver Napisano 2 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2004 atomic SL9m czy Fischer RC4 Race SC. Pomóżcie!!!!! Podpisuję się pod 160 (szczególnie przy twojej wadze) Co do wyboru: do funu wybrałbym SL9, ale ja też chyba optowałbym za Fischerem. jednego nie rozumiem: piszesz, że jeździsz stylem carvingowym i klasycznym deklarując że nie używasz kijków. W świetle tych informacji: SL9 - są bardziej przyjazne pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano 5 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2004 atomic SL9m czy Fischer RC4 Race SC. Pomóżcie!!!!! Tylko SL9. Zobaczysz jaka frajda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi