Martinez Napisano 7 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 Czy ktoś z Was jeździł już na tegorocznych Elanach SL? Interesuje mnie to, jak prowadzą się ten narty, czy z łatwością inicjują skręt i trzymają w skręcie, czy swobodnie przechodzą z krawędzi na krawędź, jak się zachowują w jeździe na wprost, jak zachowują się na łagodnym stoku, a jak na stromym i czy np. po czterech godzinach jazdy na nich ma się już dość? Elany SL w tym sezonie zastąpiły Elany HCX i dlatego też jestem zainteresowany opiniami osób jeżdżących na HCX-ach. Już nie mogę się doczekać, żeby samemu sprawdzić to wszystko, ale jest jeden problem... śnieg, a właściwie jego brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbx3 Napisano 12 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2004 Elan SL 04/05, Elan HCX 03/04, wrażenia z jazdy? Witaj ! Jezdze na HCX od momentu pojawienia sie tego modelu, nawet pierwszy model mialem watpliwa przyjemnosc polamac. Polecam zeszloroczne HCX, duzy postep technologiczny w stosunku do poprzednich zwlaszcza w zakresie trzymania i inicjowania skretu. Jak to elan przyjemne nartki i takie bardziej ludzkie niz atomic czy fischer. Polecam. SLX tez zamierzam wyprobowac w tym sezonie ! Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 15 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2004 Elan SL 04/05, Elan HCX 03/04, wrażenia z jazdy? SLX - rewelacyjne. Moim zdaniem najlepsze slalomówki na rynku a trochę testowałem. SL nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi