lotkaman Napisano 4 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2005 Mam pytanie, co sadzicie o tych nartach sprzed 2/3 sezonow? Chodzi mi o nartki gigantowe, dlugosci 180cm (mam 190 i 100kg), jezdze od 7lat i wychodzi mi w to stopniu srednim, powiedzialbym ze nawet nawet. Dla mnie w zupelnosci wystarczajaco:) w tej chwili jezdze na rossignol`ach 190cm major 3,0 (sprzed 4lat chyba) i sie strasznie na nich mecze. Jak mi doradzicie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 6 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2005 head`y world cup`owe Warto zastanowic sie czy sa Ci wogole potrzebne narty zawodnicze, bo wnioskuje z tego co piszesz ze niekoniecznie chcesz sie meczyc. Wiec poszukaj czegos dla siebie w dziale `sprzet` lub na www.narty.pl . Jest mnostwo swietnych nart z grupy allround, allmountain itp. itd. Zasadniczo kazda narta jest produkowana pod odpowiedniego klienta. World Cup to narta dla wytrawnych zawodnikow slalomu czy tez giganta, a wiec, bywa ze ludzie robia sobie niedzwiedzia przysluge kupujac tego typu narty. Wiec pytanie "po co"? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi