Rudolf Napisano 9 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2005 Witam, nadszedł czas na zmiane nart. Co mi doradzicie żeby nadalo sie i do szybszej jazdy i do carvingu?? Co sądzicie o atomicach gs 9m albo o rossiggnolach 9s ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 9 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2005 Doradzcie mi plizz >>Co mi doradzicie żeby nadalo sie i do szybszej jazdy i do carvingu?? A co ma piernik do wiatraka?:-) -- Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 10 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2005 Doradzcie mi plizz carwing to najszybszy sposob jazdy-wywodzi sie z jazdy zawodniczej:) Skoro zadajesz takie pytanie to nie doradzalbym Ci gigantki- nie chce po prostu by wzrosla liczba osob, ktore moga mnie skosic na stoku;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 10 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2005 Doradzcie mi plizz Kup sobie atomic M9 albo cos uniwersalnego innych firm przeznaczonego dla zaawansowanych(?!) Po co Ci narta dla zawodnikow. I tak jak sie puscisz dlugimi skretami nie bedzie widac koloru Twojej kurtki Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 10 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2005 Doradzcie mi plizz Wracajac do sedna Pytasz sie o zupelnie rozne nartki. Atomiki to amatorska gigantka- nadaje sie najbardziej do grzania w dol stoku (najlepiej pustym) na duzej predkosci Rossignol to slalomka- moim zdaniem bardziej nadaje się do normalnej, dowolnej (carwingowej) jazdy (co nie oznacza, ze szybko sie na niej nie da pojechac). Jesli zdecydowalbys sie na slalomke to nie polecalbym tej, o ktorej piszesz-moze jestem uprzedzony do rossi, ale uwazam ze za mniejsze pieniadze mozna kupic cos lepszego innej marki. Pytanie jest tez czy slalomka z grupy top (jak9S), czy slalom performence. Odpowiedz zalezy od tego jak jezdzisz, a takze ile wazysz. Jezeli jednak szybka jazda oznacza u Ciebie walenie na kreche w dol, to slalomka nie bedzie do tego najlepszym wyborem. Pozdawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 14 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2005 Doradzcie mi plizz Zdecydowanie Fisher Rc 4 Race SC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 23 Styczeń 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2005 Doradzcie mi plizz Dzięki bardzo, mam zamówiony u przedstawiciela właśnie ten model. Zobaczymy jak będzie się sprawował sprzęcik, pierwszy test na pilsku w weekend. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basia Napisano 28 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2005 Doradzcie mi plizz Nio coz troche glupie pytanie no bo jesli chcesz i potrafisz jezdzic carvingowo nio to wykorzystujesz krawedz i przyspieszasz w skrecie z czego wychodzi prosta zasada carving = predkosc w tym przypadku polecam nartke atomic SL 11 12 jest to narta slalomowa o malym promienu skretu a duzej twardosci wiec daje powera jezeli natomiast jedynym zrodlem twojej predkosci jest jazda na kreche to lepiej wybierz narty z grupy polsport lata 70 siate pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi