ezetka Napisano 24 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2005 Jak myslicie co jest dla mnie bardziej odpowiednie pod wzgledem umiejetnosci (patrz, wpis P O M O C Y !) fisher e motive 2.2 , 3.3(czy one sie czyms bardzo roznia?ktore lepiej?), czy lepiej zdecydowac sie na atomici c8, c7, c6 (ale ktore???) CHcialam fishery 2.2... jednak nie ma mojego rozmiaru dostepne sa tylko 3.3... Dziekuje za wskazowki Ps. Znacie jakies sklepy internetowe gdzie moglabym kupic narty te zjedne z wyzej wymienionych (np fishery 2.2) Dlugosc 150 Nigdzie ich nie moge znalezc... Pomocy Mieszkam we Wloszech oblatalam wczoaj sklepy i juz swieca pustkami... Ja wolalabym nie czekac do przyszlego sezonu bo wtedy beda nowe narty drozsze.... Prosze o wskazowki i z gory dziekuje za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezetka Napisano 24 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2005 Kolejne pytanie co do wyboru nart.. pomocy Cd a te? Head XRC Lady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi