Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Soelden

Gość bobic

Rekomendowane odpowiedzi

Soelden

W marcu 2001 byłem w Soelden i mieszkaliśmy w:

Appartement Muhlau

Familie H. Riml

A-6450 Soelden 427

Tel. +43 52 54 31 83

Fax +43 52 54 31 83 20.

Pierwszy dom w miasteczku po lewej. Do wyciągu ca. 1,5km. Do skibus stop nie więcej niż 25metrów. Do centrum Soelden prawie 1,8-2,0 km ale cenna niższa niż bliżej centrum. Ta sama rodzina ma drugi dom bliżej centrum - oczywiście drożej.

Przykładowe ceny z roku 2001 (marzec)

Apartament 6 osobowy (100 m kw: 2 pokoje sypialne, pokój dzienny, kuchnia, łazienka, kibelek) 1.600 ATS za apartament za dzień

lub

Apartament 5 osobowy z przystawką (60 m kw: 1 sypialnia, pokój dzienny, reszta jak wyżej) 1.150 ATS za apartament za dzień.

Aktualne ceny prześlą faksem.

Uwaga dochodzą drobne koszty typu opłata klimatyczna (14ATS za osobo-dzień)

Tyle znalazłem w szufladzie - sory ale nie chciało mi się przeliczać na EUR starych cenników.

Pozdrawiam

slasz

Soelden

Bobic gorąco polecam Apartament Tamerl który znajduje się w miejscowości Langefeld położonej 8 kilometrów o Solden (byłem tam już trzy razy)

zalety:

- apartament dla 6 osób o powierzchni 95 m2

- bardzo dobry standard, super wyposażona kuchnia

- przystanek skibus jest przy apartamencie

- super market w odległości 20 m

- jest on w ofercie Neckermana, ale jeśli dobrze pamiętam występuje tylko w niemieckiej ofercie

- bardzo dobra cena za oferowane warunki około 100 EUR za apartament/dzień - taniej przez biuro niż bezpośrednio byś załatwiał

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...