Gość bobic Napisano 20 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2003 Szukam apartamentu dla 6-ciu osob w Soelden w terminie od 8-15.03.2003. Cena przystepna:)) Pozdro bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slasz Napisano 21 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2003 Soelden W marcu 2001 byłem w Soelden i mieszkaliśmy w: Appartement Muhlau Familie H. Riml A-6450 Soelden 427 Tel. +43 52 54 31 83 Fax +43 52 54 31 83 20. Pierwszy dom w miasteczku po lewej. Do wyciągu ca. 1,5km. Do skibus stop nie więcej niż 25metrów. Do centrum Soelden prawie 1,8-2,0 km ale cenna niższa niż bliżej centrum. Ta sama rodzina ma drugi dom bliżej centrum - oczywiście drożej. Przykładowe ceny z roku 2001 (marzec) Apartament 6 osobowy (100 m kw: 2 pokoje sypialne, pokój dzienny, kuchnia, łazienka, kibelek) 1.600 ATS za apartament za dzień lub Apartament 5 osobowy z przystawką (60 m kw: 1 sypialnia, pokój dzienny, reszta jak wyżej) 1.150 ATS za apartament za dzień. Aktualne ceny prześlą faksem. Uwaga dochodzą drobne koszty typu opłata klimatyczna (14ATS za osobo-dzień) Tyle znalazłem w szufladzie - sory ale nie chciało mi się przeliczać na EUR starych cenników. Pozdrawiam slasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosman Napisano 22 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2003 Soelden Bobic gorąco polecam Apartament Tamerl który znajduje się w miejscowości Langefeld położonej 8 kilometrów o Solden (byłem tam już trzy razy) zalety: - apartament dla 6 osób o powierzchni 95 m2 - bardzo dobry standard, super wyposażona kuchnia - przystanek skibus jest przy apartamencie - super market w odległości 20 m - jest on w ofercie Neckermana, ale jeśli dobrze pamiętam występuje tylko w niemieckiej ofercie - bardzo dobra cena za oferowane warunki około 100 EUR za apartament/dzień - taniej przez biuro niż bezpośrednio byś załatwiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi