ezetka Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 W koncu sie zdecydowalam. Narty zostaly kupione DOtra na dniach. W weekand bede probowac. Dziekuje wam za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezetka Napisano 1 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 Smarowac i ostrzyc nowe narty czy nie? DOszly! Doszly moje nartki! HURRA! Mam pytanie czy musze je zanosic do serwisu na smarowanie i ostreznie czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 Smarowac i ostrzyc nowe narty czy nie? Zanies do serwisu..bo jak mniemam sama sie w to nie bawisz. Tam popros o nasmarowanie..i ewentualnie zapytaj jaki maja kąt krawedzie, tak zeby wiedziec dla siebie na przyszlosc. Pozdrowienia.tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezetka Napisano 1 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 Smarowac i ostrzyc nowe narty czy nie? Ale nasmaruja mi od reki? Czy musze czekac jakos dluzej? Bo w sobote sie wybieram na wyprobowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 Smarowac i ostrzyc nowe narty czy nie? Smarowanie nie trwa dlugo. Pozdr.tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezetka Napisano 2 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2005 ) Tecnica Dzieki bardzo za pomoc! Bylam dzis w serwisie... ustawili mi wiazania (kupilam nowe buty!!!!!!!!!!! Tecnica entryx L5 comfort fit, czy cos takiego- mam nadzieje ze sie sprawdza) obejrzeli i narazie powiedzieli ze nie musze smarowac... no to im wierze... ALe dzieki badzi wszytkim HURRA! W sobote wyprobuje nowy sprzet! A jutro urodzinki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i... egzamin teoretyczny na prawko :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezetka Napisano 8 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2005 Narty wyprobowane!!! NArty zostaly wyprobowane, jezdza super. To byl dobry wybor. Pozrawiam I dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi